Meta menu
7 NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ O PASAVCU

Pasavec (herpes zoster)
Če se vam pojavijo: bolečina in občutljivost le na eni strai telesa in nato še izpuščaji, ki se spremenijo v mehurčke. Nemudoma obiščite zdravnika!

Več


Kakovost zdravila je na prvem mestu

BERLIN-CHEMIE razvija, proizvaja in prodaja farmacevtske izdelke


Predstavniška pisarna »Berlin-Chemie AG, Podružnica Ljubljana« deluje v imenu BERLIN-CHEMIE, kot podružnica skupine MENARINI Group v Sloveniji. Skupina MENARINI že vrsto let zaseda vodilni položaj na italijanskem farmacevtskem tržišču. Družba MENARINI je bila ustanovljena leta 1886 s sedežem v Firencah in se je z generacijami razvila v globalno, lastniško vodeno farmacevtsko podjetje.

Družba MENARINI sledi dvema strateškima ciljema: raziskovanju in internacionalizaciji. Oba cilja omogočata, da se inovativni izdelki uspešno uporabljajo v zadovoljstvo bolnikov po vsem svetu. Skupina MENARINI po vsem svetu uživa sloves učinkovitega in zanesljivega partnerja. To velja tako za razvoj novih zdravil kot za komunikacijsko izmenjavo znanstvenih pogledov.

Izsledke partnerskega razmišljanja koristi tudi družba BERLIN-CHEMIE pri svojem delovanju in izvajanju strategije poslovne skupine.


IŠČI


VEČ O PODJETJU MENARINI

Menarini Group logo

Za več informacij o podjetju Menarini prosimo obiščite spletno stran www.menarini.com External Link