Meta menu


Visoko kakovostna izdelava zdravil

Izdelava

Visoko kakovostna izdelava zdravil

BERLIN-CHEMIE zagotavlja najmodernejšo in varno izdelavo visoko kakovostnih zdravil v skladu s filozofijo skupine MENARINI.

BERLIN-CHEMIE AG ima dolgoletno tradicijo izdelave zdravil in visoko motivirano ter izjemno usposobljeno proizvodno ekipo.

Na proizvodnih lokacijah Adlershof in Britz v Berlinu izdelujemo trdne farmacevtske oblike (tablete, filmsko obložene tablete, kapsule), tekoče farmacevtske oblike (raztopine in kapljice), svečke, kot tudi raztopine za infundiranje.

Ti proizvodni prostori so bili popolnoma modernizirani v skladu z najvišjimi tehnološkimi standardi in omogočajo zagotavljanje učinkovite izdelave visoko kakovostnih zdravil.

Nova enota, skladna z najzahtevnejšimi standardi, je bila ustanovljena na lokaciji Adlershof leta 2000 za izdelavo raztopin za infundiranje. Leta 2001 je bila odprta tudi nova proizvodna enota za izdelavo tekočin za peroralno uporabo.

Aprila 2003 so bili odprti moderni proizvodni prostori z 11 linijami za pakiranje tablet, kapsul in filmsko obloženih tablet.

339 zaposlenih letno proizvede približno 270 milijonov pakirnih enot zdravil, ki se po vsem svetu uporabljajo za zdravljenje bolezni.

Specialna znanja naše ekipe prav tako posredujemo drugim farmacevtskim podjetjem. V primeru vprašanj, nas prosimo kontaktirajte:

Tel.: (+49) 030-6707-2651

Telefaks: (+49) 030-6707-2119


IŠČI